პროექტის შესახებ: პროექტი გულისხმობს ბუნებრივი, ნატურალური ინგრედიენტების გამოყენებით პირველი ქართული სამარხვო შესქელებული რძის საწარმოს შექმნას, რომელიც ძლიერ კონკურენციას გაუწევს იმპორტირებულ პროდუქციას, რაც მიიღწევა პროდუქციის წარმოების ტექნოლოგიური სიაახლეებით
განხორციელების ადგილი: თბილისი
გუნდის წევრები: გურამ შონია (60 წლის, კვების ტექნოლოგი, თვითდასაქმებული)
პროექტის ჯამური ბიუჯეტი: 111 200 ლარი
„სტარტაპ საქართველოს" ინვესტიცია: 100 000 ლარი